Welkom op zonweringweb.com

0 item(s)

1 800 234-5678

Algemene productinformatie

Belangrijke informatie

Getoonde afbeeldingen kunnen in werkelijkheid afwijken. Omdat producten steeds verder ontwikkeld worden, kan het voorkomen dat onderdelen gewijzigd en/of verbeterd worden. Bij grote afmetingen is het onvermijdelijk dat bepaalde profielen gaan doorhangen waardoor producten minder goed zullen afsluiten. Bovendien zijn deze producten gevoeliger voor weersomstandigheden. Dit geldt met name voor knikarmschermen in geval van neerslag en alle zonwering en rolluiken in geval van wind.

Bij sneeuw en/of vorst dient de automatische besturing van uw zonwering en/of rolluik te worden uitgeschakeld. Indien onderdelen van zonwering en/of rolluiken door vorst zijn vastgevroren mag de electrische bediening nooit gebruikt worden. Dit kan onherstelbare schade veroorzaken!

Gelakte profielen kunnen na verloop van tijd ter plaatse van de zaagsnedes en bevestigingspunten oxidatie vertonen. Dit kan in meer of mindere maten voorkomen, met name in kustgebieden door invloed van zeezout. Let er op dat lichte beschadigingen van de onderdelen op termijn altijd tot oxidatie leiden. Controleer uw bestelling daarom na montage op beschadigingen en werk ze zonodig bij.

Getoonde kleuren van doeken en/of profielen kunnen in werkelijkheid afwijken van de kleuromschrijving en beeldschermkleuren. Omdat ieder product afzonderlijk op maat gemaakt wordt, kan het voorkomen dat bij verschillende bestellingen afwijkingen ontstaan in uitvoering, kleur en/of patroon. Ook kan het voorkomen dat bepaalde (doek)kleuren uit de collectie worden genomen waardoor deze bij een volgende bestelling niet meer leverbaar zijn.

Omdat rolluiken worden samengesteld uit verschillende onderdelen van verschillende fabrikanten kunnen kleurverschillen tussen kast, geleiders, onderlat en lamellen niet geheel worden uitgesloten.

Rolluikpantser (lamellen) kan na verloop van tijd slijtage en krasvorming vertonen. Dit wordt veroorzaakt door het op- en neerrollen van de lamellen, welke over elkaar en door de geleiders bewegen. In geval van vorst kan het voorkomen dat de lamellen van rolluiken vast vriezen. In dit geval dient u de (electrische) bediening niet in te schakelen.

Alhoewel alle producten met de grootst mogelijke zorg worden geassembleerd, ingepakt en getransporteerd, zijn lichte krassen op profielen niet geheel uit te sluiten.

Voor informatie over zonweringdoeken: Informatie zonweringdoek

Reclamaties met betrekking tot het bovenstaande zullen niet worden gehonoreerd.