Welkom op zonweringweb.com

0 item(s)

1 800 234-5678

Kunt u komen meten?
Doordat we u zelf laten meten kunnen we u kosten laten besparen en de prijzen voor onze producten zo laag mogelijk houden. Uitleg over het opmeten vindt u onder meetinstructies.

Kunnen de door u aangeboden producten door Zonweringweb.com worden gemonteerd?

Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden en u dus de beste prijzen te geven monteren wij niet. U monteert de producten zelf. Bij uw bestelling krijgt u een uitgebreide montagehandleiding welke stap voor stap te volgen is.

Heeft u een showroom?

Zonweringweb.com werkt samen met André Molenaar zonwering. U kunt onze showroom bezoeken in Breezand.

Kan ik ook maten bestellen die niet op uw site staan?
 Ja, dat is mogelijk. Neemt u voor de mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier.

Kan ik losse onderdelen bestellen?

Ja, via onze webhop is het mogelijk om losse onderdelen voor zonwering te bestellen.

Wat moet ik doen bij storingen/defecten?

Neemt u bij storingen of defecten contact met ons op. Wij proberen dan samen met u de oorzaak van de storing of het defect te achterhalen. Als er onderdelen moeten worden vervangen die vallen onder de garantie, dan worden deze kosteloos door ons opgestuurd. U dient van te voren de defecte onderdelen naar ons op te sturen. U dient een kopie van uw factuur bijvoegen. U dient de onderdelen zelf te vervangen.

Kan ik de producten zelf komen afhalen?
Ja, u kunt uw bestelling ook bij ons in Breezand komen afhalen. Van tevoren maken we een afspraak over de dag en het tijdstip.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Wij streven er naar om uw bestelling binnen 3 weken bij u af te leveren. Mocht deze levertijd onverhoopt afwijken dan stellen wij u op de hoogte. U kunt uw bestelling ook zelf komen ophalen in Breezand.

Wat te doen bij een foute bestelling?

Wanneer u er na de bestelling achter komt dat u een verkeerde bestelling geplaatst heeft, kan u binnen 24 uur nadat uw bestelling is ingevoerd uw bestelling aanpassen of annuleren. Neemt u hiervoor contact met ons via ons contactformulier. Na deze tijd nemen wij uw bestelling op in onze productie en worden er voor aanpassingen en annuleringen kosten in rekening gebracht.

Kunt u het hele jaar door leveren?

Ja, wij bezorgen het gehele kalenderjaar behalve de periode van 24 december tot 2 januari.

Algemene Voorwaarden.
Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Lees hier meer over onder
Algemene Voorwaarden